indie

Over indie

Indie Creatives is het label waaronder ik al mijn creatieve projecten vormgeef. Industrieel product ontwerpen en 3D modelleren. Na mijn hbo-studie Product Design in Amsterdam heb ik meerdere creatieve werkgevers gehad waar ik aan mooie projecten heb kunnen werken. In 2017 ben ik helemaal indie gegaan en voor mezelf begonnen. Mijn kracht als ontwerper ligt in het creëren van innovatieve concepten, het oplossen van problemen door het vereenvoudigen van ontwerpen, het ontwikkelen van multifunctionele en inventieve oplossingen om materialen te verminderen, de productiekosten te verlagen en de bruikbaarheid en levensduur te vergroten.

Indie is kort voor independent; onafhankelijk, vrij van beperkingen. Dit maakt het creatieve in mij los. Indie Creatives staat voor een ruime blik, heldere analyse van ontwerp-problemen, een simpele ontwerpmethodiek, met een creatief randje. Een eenvoudige oplossing is dichterbij dan het lijkt. Indie Creatives is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers. 

Ontwerpstudio
op afstand

Ik heb een volledig digitale ontwerpstudio. Zo ingericht dat ik overal beschikking heb tot al mijn design tools. Dit houdt mij flexibel en efficiënt in communicatie en samenwerking. 

Flexibel en fijn samenwerken

Elk ontwerpproces is uniek en elke opdracht is anders. Daarom sta ik open voor zowel lange samenwerkingen als korte opdrachten.

Mijn creativiteit is jouw voordeel

Deskundig advies en aanbevelingen voor het creëren van unieke concepten. Laat me jou helpen bij het ontwikkelen van het perfecte product. Zo heb je alles zelf in de hand.

contact
chris@indiecreatives.nl