indie Creatives.

Ik ben Chris;
freelance designer

Met indie Creatives help ik gepassioneerde ondernemers aan hun droomproduct. Met een effectief en concreet ontwerptraject maken we van jouw idee een produceerbaar ontwerp.

Mijn kracht als ontwerper ligt in het creëren van innovatieve concepten, het oplossen van problemen door het vereenvoudigen van ontwerpen, het ontwikkelen van multifunctionele en inventieve oplossingen om materialen te verminderen, de productiekosten te verlagen en de bruikbaarheid en levensduur te vergroten.

Indie is kort voor independent; indie Creatives staat voor een ruime blik, heldere analyse van ontwerp-problemen, een simpele ontwerpmethodiek, met een creatief randje. Een eenvoudige oplossing is dichterbij dan het lijkt.

Indie Creatives is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.

Als flexibele freelancer kan je dit van mij verwachten

Eindeloze creativiteit

Mijn creativiteit is jouw voordeel. Deskundig advies en aanbevelingen voor het creëren van unieke concepten. Laat me jou helpen bij het ontwikkelen van het perfecte product.

Fijne samenwerking

Elk ontwerpproces is uniek en elke opdracht is anders. Daarom sta ik open voor zowel lange samenwerkingen als korte opdrachten.

Studio op afstand

Ik heb een volledig digitale ontwerpstudio. Zo ingericht dat ik overal beschikking heb tot al mijn design tools. Dit houdt mij flexibel en efficiënt in communicatie en samenwerking. 

Flexibiliteit

Ontdek de meerwaarde van flexibele samenwerking met mij als freelancer. Efficiëntie, expertise en maatwerk voor uw projecten, altijd op maat.