indie

Contact

indie Design Studio
Eemhoeve 30
3742 DK Baarn
Nederland

+316 2500 4886
chris@indiecreatives.nl
www.indiecreatives.nl
BTW: NL001176380B09
KvK: 68801416

Bericht

Veelgestelde vragen

Die heb ik niet. Als freelance ontwerper heb ik de vrijheid om het meeste van mijn werk ‘op afstand’ te kunnen doen. Ik heb een netwerk aan leveranciers en producenten die prototypes testen en op kantoor of thuis bezorgen. Designs en visuals kunnen we altijd in een online meeting delen en bespreken. En als het uitkomt, kom ik graag op de koffie.

Hoe en hoe vaak we contact hebben ligt helemaal aan wat jouw wensen zijn en om wat voor project het gaat. Tijdens de briefing zullen we dit afstemmen. Naast de briefing zullen er diverse contact- en feedbackmomenten zijn afgewisseld met regelmatig contact via telefoon, mail, teams etc. Elk ontwerptraject is uniek, en alles is bespreekbaar.

Dat hangt af van het soort project. Geen enkel ontwerptraject is hetzelfde. Doorgaans werk ik op langere projecten met totaalofferte en een uurtarief die ik maandelijks factureer. Met kortlopende klussen spreek ik een totaalprijs met je af. Wat je wens ook is, ik overleg het graag met je tijdens de briefing. 

Nee. Samenwerkingen vind ik het fijnst wanneer dit is op basis van wederzijds vertrouwen. Als freelancer ben ik hier om jou verder te helpen en leuke klussen te doen. Ik hou van transparantie en eenvoudige samenwerkingen. Laten we het dan ook niet ingewikkeld maken. Wel werk ik met algemene voorwaarden welke zijn opgesteld door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers.