indie Creatives.

3D modelleren;
digitaal ontwerpen

Met speciale software teken ik jouw product in de computer na zodat je dit kan gebruiken voor duidelijke maattekeningen, 3D printen of het visualiseren van producten. Moeiteloos communiceren met klanten en sprekende visuals die overtuigen. 

"Chris levert fanastisch designwerk. Een echte aanwinst voor ons team!"

Martin, Doop Furniture Co.

Visualisatie

Een overtuigende digitale afbeelding van jouw idee of product. Als ondernemer moet je soms potentiële klanten of investeerders overtuigen van jouw idee of voorstel.

In mijn digitale fotostudio kan ik je ontwerp elke kleur en materiaal geven die je graag wil zien, in alle hoeken en met elke achtergrond en belichting.

Maattekeningen

Voor ondernemers met een concreet product of vormgeving voor het communiceren met producenten met maattekeningen

Het creëren van een compleet digitaal model om te gebruiken voor 3D printen, prototyping, tijdens het ontwerpproces, werktekeningen, communicatie naar producenten of offerteaanvragen. Het geeft in een vroeg stadium inzicht in verhouding, vormgeving, werking, maatvoering en beperkt kosten van proefmodellen of prototypes.

3D printen

Met 3D-printen kun je fysieke objecten maken vanaf een digitaal bestand met behulp van een 3D-printer. Met 3D-printen kun je snel je ideeën tot leven brengen en je ontwerpen op elke gewenste grootte aanpassen. Dit helpt je bij het kiezen van het juiste materiaal, het optimaliseren van je 3D-model en het geven van ontwerp- en functionaliteitsadvies.