Indie Creatives.

Foto Chris

Indie Creatives

Indie Creatives is het label waaronder ik al mijn creatieve projecten vormgeef. Industrieel product ontwerpen en 3D modelleren. Na mijn hbo-studie Product Design in Amsterdam heb ik meerdere creatieve werkgevers gehad waar ik aan mooie projecten heb kunnen werken. In 2017 ben ik helemaal indie gegaan en voor mezelf begonnen. 

Mijn kracht als ontwerper ligt in het creëren van innovatieve concepten, het oplossen van problemen door het vereenvoudigen van ontwerpen, het ontwikkelen van multifunctionele en inventieve oplossingen om materialen te verminderen, de productiekosten te verlagen en de bruikbaarheid en levensduur te vergroten.

Indie is kort voor independent; onafhankelijk, vrij van beperkingen. Dit maakt het creatieve in mij los. Indie Creatives staat voor een ruime blik, heldere analyse van ontwerp-problemen, een simpele ontwerpmethodiek, met een creatief randje. Een eenvoudige oplossing is dichterbij dan het lijkt. 

Indie Creatives is aangesloten bij de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers. 

...met Indie Creatives heb ik de vrijheid om unieke, duurzame en innovatieve producten te ontwerpen voor gepassioneerde ondernemers.